Banca Transilvania

Servicii

Banca Transilvania (BT) se clasează pe poziția a 3-a în topul băncilor din România, în funcție de active.

Misiunea Băncii Transilvania este aceea de a sprijini dezvoltarea mediului de afaceri, prin produse și servicii inovatoare, oferite cu profesionalism atât persoanelor fizice, cât și celor juridice.

 

PROGRAM

Zile
Interval orar
Luni – Vineri
10:00 – 22:00
Sâmbătă
10:00 – 22:00
Duminică
10:00 – 22:00

CONTACT

Banca Transilvania pune la dispoziție o gamă variată de produse și servicii, de la operațiuni bancare clasice precum schimbul valutar în euro, liră sterlină, dar și alte monede de circulație internațională, deschiderea unui depozit sau contractarea unui împrumut sau refinantari, până la servicii bancare complete de internet banking și mobile banking.

Banca Transilvania este una dintre cele mai populare datorită facilitaților atractive, cum ar fi comisioanele la retragerea banilor de pe card sau dobânzile la credite. Clienții apelează la BT în special pentru creditul Prima Casă, cel de nevoi personale și creditul ipotecar.

Banca Transilvania a fost infintata în 1993 la inițiativă unor oameni de afaceri clujeni. În anul 1997, Banca Transilvania a devenit prima instituție bancară din România, care a fost cotată la Bursa de Valori București, iar în 2014 a fost votată “Cea mai de încredere bancă” de către public, respectiv numită “Cel mai cool brand din domeniul financiar” de către revista Forbes.