SIGURANȚĂ

Siguranța ta este esențială pentru noi. Află ce măsuri de protecție luăm la Veranda Mall
pentru ca fiecare vizitator să se bucure de cumpărături și experiențe într-un spațiu sigur și primitor.

SIGURANȚĂ

Siguranța ta este esențială pentru noi. Află ce măsuri de protecție luăm la Veranda Mall
pentru ca fiecare vizitator să se bucure de cumpărături și experiențe într-un spațiu sigur și primitor.

Cum să te protejezi dacă
vii la mall în această perioadă.

Ce măsuri ia Veranda Mall
pentru un spațiu sigur și responsabil

10.02.21

Prioritatea noastră este ca Veranda Mall să fie un mediu plăcut și sigur pentru toți cei care ne trec pragul. În acest context și ținând cont de legislația în vigoare, pentru accesul în oricare dintre spațiile din incintă, este necesar un Certificat Verde. 

Acesta poate fi obținut astfel:

✔️ În urma schemei complete de vaccinare, la cel puțin 10 zile după ultima doză administrată
✔️ În urma trecerii prin boala COVID-19, certificatul fiind valabil în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară infectării cu virusul SARS-CoV-2
✔️ În urma unui rezultat negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72h) sau al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 48h)

Ne bazăm pe sprijinul tău pentru respectarea acestor condiții și îți mulțumim anticipat pentru înțelegere! 

Datorită eforturilor noastre comune de până acum și a relaxării măsurilor de siguranță din perioada sărbătorilor, ne bucurăm să te anunțăm că Veranda revine la programul obișnuit. Așadar, te așteptăm să ne treci pragul în fiecare zi, între orele 10:00 – 22:00. Excepție face programul special de sărbători, anunțat pe canalele oficiale de comunicare ale Veranda Mall.  

CE FACE VERANDA MALL PENTRU A CREA ȘI PĂSTRA UN MEDIU SIGUR PENTRU TINE

La rândul nostru, ne-am luat angajamentul să respectăm toate directivele autorităților și urmărim evoluția acestora îndeaproape. În plus, facem eforturi constante pentru a avea grijă de sănătatea tuturor vizitatorilor și angajaților noștri.

1. Am redus numărul zonelor de acces în mall.

Când vei veni în mall vei observa că o parte dintre intrări sunt închise pentru a ne asigura că în incintă intră strict persoanele care îndeplinesc criteriile de mai sus. Astfel, vei putea intra doar pe la următoarele zone de acces:

  • Cele trei uși rotative din str. Ziduri Moși
  • Lift exterior
  • Intrare Banca Transilvania nivel 0
  • Intrare parcare travelatoare nivel 0B
  • Intrare parcare Evidența Populației nivel 2
  • Intrare parcare travelatoare nivel 3
 

2. Am implementat un sistem de contorizare în timp real a numărului de vizitatori.

Am implementat un sistem de contorizare în timp real a numărului de vizitatori și reducem numărul de intrări deschise pentru a gestiona mai ușor această măsură. De asemenea, fiecare magazin va afișa la intrare un număr limitat de persoane care vor putea fi prezente simultan în incinta.

3. Am adăugat dozatoare cu gel dezinfectant la fiecare intrare în mall și la toalete.

La intrarile în mall și la toalete vei observa că am instalat dozatoare cu gel dezinfectat, așa că după ce îți dai pe mâini, pune o picătura și pe telefonul mobil. Doar este unul dintre cele mai folosite obiecte personale. De asemenea, toate uscătoarele de mâini au fost înlocuite cu dispensere de prosoape de hârtie de unică folosință.

4. Am achiziționat termometre cu infraroșu.

Am achiziționat termometre cu infraroșu (non-contact) și vom verifica temperatura tuturor clienților, dar și a angajaților la intrarea în mall, pentru a ne asigura că aceasta nu depășește 37,3° Celsius.

În cazul în care ai o temperatură a corpului ridicată, îți reamintim că aceasta este una dintre simptomele COVID-19 și îți recomandăm să monitorizezi cu atenție simptomele, să limitezi la minim contactul cu alți oameni și să urmărești îndeaproape toate recomandările oficiale.

5. Am redus și distanțat mesele din zona Food Court din interior.

Dacă vrei să iei masa în mall, să știi că am redus numărul de mese din Food Court și le-am distanțat astfel încât să respecte distanța minimă obligatorie. Suprafețele acestora sunt dezinfectate constant, mult mai des decât în mod obișnuit.

  Pentru siguranța ta și a celor din jur, după terminarea mesei te rugăm să îți pui din nou masca de protecție astfel încât să acopere atât nasul, cât și gura. În cazul în care iei comanda la pachet, nu uita să păstrezi distanța minimă recomandată de către autorități – 2 metri – în timp ce aștepți.

7. Am suplimentat toate măsurile de curățenie.

Dezinfectăm în mod constant ușile și spațiile care se ating des, cum ar fi clanțele, balustradele, butoanele lifturilor și mesele din Food Court. Totodată, am schimbat filtrele de aer și am setat ventilația pe introducerea unui volum mai mare de aer proaspăt. Nu folosim și nici nu foloseam recircularea aerului.

8. Limităm numărul de persoane care pot folosi elementele de transport. 

Pentru siguranța tuturor angajaților și a vizitatorilor noștri, vom limita numărul maxim de persoane ce folosesc elementele de transport vertical, precum scările și covoarele rulante, dar și lifturile, iar acestea vor avea afișat numărul maxim de persoane admis.

9. Te ținem informat. 

Am implementat afișarea de mesaje cu recomandările oficiale în spațiile publice și online pentru a fi mereu la curent cu noile update-uri și reglementări.

NEWSLETTER

Abonează-te la newsletter pentru a descoperi cele mai avantajoase promoții,
reduceri și noutăți de la Veranda Mall.

CUM SĂ AI GRIJĂ DE SĂNĂTATEA TA ȘI A CELOR DIN JUR ÎN TIMPUL URMĂTOAREI VIZITE LA MALL

Îți prezentăm câteva măsuri de protecție simple, dar extrem de importante, care pot duce la salvarea unor vieți.

Siguranta Veranda Mall
Siguranta Veranda Mall
Siguranta Veranda Mall

1. Folosirea măștii de protecție este OBLIGATORIE

Știai că dacă toată lumea ar purta masca de protecție, probabilitatea de transmitere ar scădea până la 1,5%? De aceea, pe toata durata vizitei în Veranda Mall, toți clienții și angajații vor fi obligați să folosească măști de protecție care să le acopere atât nasul, cât și gura, pentru a reduce cât mai mult riscul transmiterii virusului.

2. Folosește gelurile și dezinfectează-ți mâinile la intrarea în mall

Dezinfectează-ți mâinile la intrarea și la ieșirea din mall, cât și înainte de masă. Este foarte important să nu îți atingi fața cu mâinile, așa că cel mai bine este să folosești dezinfectant ori de câte ori ai ocazia.

3. Păstrează distanța de cel puțin 2 metri față de celelalte persoane din Mall (angajați sau vizitatori)

Fie că te afli la coadă la casă sau te plimbi prin magazin în căutare de produse de pe lista de cumpărături, păstrează o distanță de cel puțin 2 m față de ceilalți oameni.

Siguranta Veranda Mall
Siguranta Veranda Mall
Siguranta Veranda Mall

4. Evită orele de vârf

Un alt sfat important este să eviți orele de vârf, când magazinele sunt de obicei aglomerate (17:00-18:00). Dacă lucrezi de acasă zilele astea, cere o pauză în timpul zilei sau așteaptă până seara mai tarziu când este mai liber.

5. Folosește plăți contactless, cu cardul vs cash

Știai că bancnotele sunt pline de bacterii? Este unul dintre motivele pentru care te încurajăm pe cât posibil să plătești contactless (cu cardul sau telefonul).
Pe lângă faptul că nici tu, nici casierul nu mai trebuie să atingeți banii, se reduce foarte mult și timpul în care interacționați pentru că nu mai trebuie să aștepți restul.

6. Spală-te pe mâini înainte de a mânca și când ajungi acasă

Igiena personală rămâne în continuare cea mai importantă măsură de protectie. Spală-te bine pe mâini, timp de cel puțin 20 de secunde. Probabil ai văzut acele infografice care se pot personaliza cu melodia preferata pe care să o fredonezi în timp ce te speli ca să te asiguri că o faci corect.

TE AȘTEPTĂM DIN NOU LA MALL ȘI TE ÎNCURAJĂM SĂ RESPECȚI TOATE MĂSURILE DE SIGURANȚĂ

Pentru siguranța noastră și a celor din jur, aceste principii sunt esențiale, iar distanțarea socială rămâne cea mai eficientă metodă de a menține lucrurile sub control.

În același timp, este foarte important să nu ne panicăm și să evităm să răspândim la rândul nostru și mai multă panică. Alege surse sigure de informare, păstrează distanța, mai ales față de oameni care par a avea simptome și spală-te des pe mâini cu apă și săpun.

Te așteptăm cu drag la Mall, însă te încurajăm să respecți toate măsurile de protecție pe care le-am luat pentru siguranța ta.