Abonamentele World Class: tot ce trebuie să știi despre prețuri, ofertă și nu numai ca să te apuci, în sfârșit, de mers la sală

Lifestyle, Timp Liber

abonamente world class

Alegem să ne schimbăm stilul de viață din diverse motive, fie că avem anumite obiective de health & fitness, vrem să pierdem în greutate, dorim să ne îmbunătățim aspectul fizic sau, pur și simplu, pentru beneficiile pe care le obținem când facem mișcare în mod regulat.

Pandemia ne-a forțat să rămânem acasă mult timp, iar rutina noastră de antrenament a avut de suferit. Canapeaua nu a mai fost doar zona preferată de relaxare, ci și biroul de acasă. Organizația Mondială a Sănătății ne recomandă 300 de minute de activitate fizică moderată pe săptămână pentru adulți și chiar mai mult pentru copii!

Dacă vrei să-ți reiei rutina de fitness după o perioadă îndelungată de pauză sau vrei să începi să trăiești sănătos, la World Class ai cele mai variate opțiuni de abonament, extra beneficii incluse și o echipă de experți pregătiți să te motiveze și să te întâmpine în prima ta zi de sală. Zi de zi, vei învăța cum să trăiești sănătos, astfel încât nici nu-ți vei da seama că mișcarea va face parte din rutina ta zilnică. 

worldclass preturi

Dacă te-ai interesat în stânga și-n dreapta despre variantele de training existente, probabil că ai auzit deja de cluburile World Class. În cazul în care ai nevoie de mai multe detalii, îți venim în ajutor. În acest ghid găsești toate informațiile necesare despre oferta World Class – de la abonamentele disponibile la prețuri si nu numai! – pentru a te ajuta să decizi dacă este alegerea potrivită pentru tine.

Vreau sa aflu despre:
Folosim NewsMAN ca platforma de marketing. Prin abonarea la newsletter, sunteti de acord cu politicile de confidentialitate NewsMAN si Veranda Mall.

Ce este World Class?  

În prezent, brandul World Class este cel mai mare lanț de health & fitness din România, cu 41 de cluburi active, 20 de piscine în toată țara, peste 60.000 de membri și 600 de antrenori certificați. Cluburile sunt răspândite în întreaga țară, asemenea unei rețele, iar statutul de membru îți asigură accesul la multiple săli din universul World Class. 

În privința antrenamentelor, nu vei duce lipsă de opțiuni, întrucât rețeaua World Class are o ofertă bogată de clase, de la Pilates la cycling sau TRX. Brandul autohton și-a unit forțele cu LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume – pentru a include în oferta World Class și antrenamente de Group Fitness precum BODYPUMP™, CXWORX™ sau BODYCOMBAT™.

Daca ești interesat de antrenamentele Group Fitness, citește ghidul nostru despre cele mai populare clase World Class și cum să o alegi pe cea potrivită.

abonament world class

În fiecare club, ai parte de servicii la cele mai înalte standarde, facilități premium, iar trainingurile sunt ținute de antrenori bine pregătiți, în săli spațioase și bine întreținute, dotate cu echipamente de ultimă generație. Cu alte cuvinte, exact ingredientele de care ai nevoie pentru a te apuca, dar mai ales pentru a te ține de o rutină de exerciții fizice. 

Un astfel de membership ar putea fi soluția ca elanul inițial sa nu se piardă pe drum, ci să se transforme într-o disciplină reală și benefică, pe termen lung.

world class abonamente

Oferta World Class: abonamente și prețuri

Sălile World Class nu sunt create dupa același tipar, ci sunt categorisite în funcție de facilitățile oferite, de la W la Bronze, respectiv Local. Practic, fiecare dintre acestea oferă aceeași atmosferă și experiență plăcută prin servicii adaptate pentru toate nevoile, preferințele și buzunarele. Iată ce oferă fiecare:

 • Abonamentul Local este ideal dacă locuiești într-unul dintre marile orașe ale țării unde există un studio World Class, în afara Bucurestiului, și vrei să-ți desfășori acolo toate antrenamentele. Abonamentul Local îți oferă acces nelimitat la sala pentru care optezi, la un tarif avantajos. 
 • Abonamentul Bronze îți oferă statutul de membru în 20 de studiouri de fitness din această categorie, inclusiv cele de la nivel local.
 • Abonamentul Silver acoperă 10 cluburi World Class Silver, pe lângă cele încadrate ca Bronze și sălile locale. Așadar, abonamentul de acest tip îți oferă un plus de opțiuni și flexibilitate, asigurându-ți accesul la oricare dintre aceste săli.
 • Abonamentul Gold cuprinde alte 5 studiouri, pe lângă toate cele precedente, cu serviciile suplimentare aferente incluse în preț.
 • Abonamentul Platinum îți oferă acces full time la 40 dintre sălile din circuit.
 • Abonamentul W corespunde clubului W Charles de Gaulle din București și îți deschide ușile, în mod nelimitat, către toate studiourile de health & fitness din lumea World Class.

Ca să-ți faci o idee, iată câteva dintre cele mai populare servicii incluse în abonamentele World Class. Acestea vor diferi în funcție de tipul și locația clubului: 

 • Aparatură de ultimă generație
 • Studiouri de cycling
 • Studiouri de group fitness
 • Piscine interioare și exterioare
 • Cursuri de înot pentru copii
 • Programe speciale pentru copii
 • Terenuri de squash
 • Conceptele Les Mills
 • Concepte World Class

Modalități de plată

După ce ai ales abonamentul World Class în funcție de facilitățile incluse, este timpul să alegi modalitatea de plată preferată:

 • PREPAID: este, așa cum îi spune numele, abonamentul preplătit pentru un an de zile, motiv pentru care este și cel mai avantajos. În plus, pe baza lui, primești 2 luni de acces gratuit, ca să-ți continui antrenamentele în voie.
 • LOYALTY: acesta este tot un abonament anual, însă plata se face în fiecare lună, în mod automat. Astfel, știi din start că vei plăti mereu același preț, cel valabil în momentul înscrierii, chiar dacă tarifele la sala se modifica pe parcursul anului.
 • FLEXIBLE: e o bună variantă dacă vrei să testezi serviciile oferite, înainte să-ți iei un angajament pentru un an de zile. Este o modalitate de plată lunară și recurentă, astfel că poți să mergi înainte cu abonamentul ales atât cât îți dorești. Apoi, poți să oprești plata oricand, dacă nu mai ajungi la sala, dintr-un motiv sau altul.

Prețurile abonamentelor World Class variază între 39-105 euro pe luna*, în funcție de categoria și modalitatea de plată alese.

Accesul la zona de fitness 

Este important de reținut că, prin intermediul acestor abonamente, ai acces full time la zona de fitness (forță și cardio), în sălile incluse și în perioada prevăzută în abonamentul ales de tine.  

Group Fitness

Există clasa potrivită de group fitness pentru toți, în funcție de obiectivele de health & fitness pe care le are fiecare. Fie că vrei să înveți să dansezi mai bine, să îți remodelezi corpul sau, pur și simplu, să te relaxezi după o zi stresantă, clasele de group fitness de la World Class îți vor oferi experiențe inedite de antrenament pe coregrafii speciale. Abonamentele World Class îți oferă acces nelimitat la programe și concepte exclusive de antrenament, create de Les Mills și experții World Class.

Pentru a participa la clasele de group fitness însă trebuie să-ți faci o programare în prealabil pentru fiecare dintre orele la care vrei să participi. 

O clasă poate fi rezervată online fie din contul de membru, fie de la punctul de înregistrare personală (self-check point), acolo unde există unul. La recepție se pot face înscrieri doar cu 10 minute înainte de începerea unei clase, în cazul în care locurile n-au fost ocupate deja în mod integral. 

world class abonament

Accesul la piscina

Sălile de tip W, Platinum, Gold și Silver includ cel puțin o piscină interioară. Abonamentele corespunzătoare îți oferă dreptul de a folosi piscina conform programului și regulamentului intern al fiecărui club. 

Prin toate aceste opțiuni, sistemul World Class mizează pe flexibilitate. Astfel, îți permite să te bucuri oricând de un antrenament din care să-ți iei energia necesară pentru toate celelalte activități din programul tău. 

prețuri world class

Alte facilități World Class

Dacă, pe lângă serviciile incluse în abonament, simți că ai nevoie de îndrumare pas cu pas din partea specialiștilor, tot la World Class vei găsi pachete pentru cursuri de înot sau sesiuni cu antrenor personal, dar și cursuri pentru copii dacă ai prichindei acasă pe care vrei să-i înveți cu mișcarea de mici. 

Pachetele sunt create și tarifate separat față de abonamentele World Class disponibile. Prin urmare, pot veni în completarea acestora, dacă ești deja membru World Class, dar pot fi achiziționate și de către non-membri.

Cursuri de înot pentru copii și adulți

Cu 20 de piscine în toată țara, World Class dispune de cea mai mare rețea de piscine din România de care te poți bucura indiferent că îți dorești să înveți, să îți perfecționezi stilul de înot sau să te bucuri de relaxare. 

În cadrul cursurilor de înot, un instructor de înot te va ajuta să-ți îmbunătățești tehnica și să-ți crești performanțele în fitness. Vei învăța să execuți corect mișcările, astfel încât să te bucurii de eficiență maximă în timp ce musculatura corpului tău se definește armonios. 

Cursurile de înot sunt disponibile inclusiv pentru copii astfel că micuțul tău poate învăța să înoate într-un mediu sigur și asistat de o echipă de profesioniști. Pachetele de înot pentru copii sunt disponibile atât pentru membrii World Class, cât și pentru non-membri!

oferta world class

Antrenamente cu antrenor personal

Când vrei rezultate rapide și de durată, antrenorul personal este cea mai bună alegere. Stabilirea şi monitorizarea obiectivelor propuse în cadrul programului de antrenament dar şi crearea unei atmosfere pozitive care să te motiveze, te ajută să-ți valorifici la maxim timpul petrecut la sală. 

Antrenori personali vei găsi în toate cele 41 de cluburi din țară. Toți antrenorii personali World Class sunt acreditați și au specializări internaționale. Printre ei sunt numeroși sportivi de performanță, câștigători de competiții naționale, regionale sau mondiale.

Antrenorul tău personal va veni cu un plan structurat, care să se potrivească atât cu nevoile tale de ajunge la cea mai bună formă, cât și cu programul și disponibilitatea ta. 

preturi world class

#BeHealthyKids

Pentru a le clădi o sănătate și o imunitate de fier, este nevoie ca părinții să-și încurajeze copiii să limiteze timpul petrecut în fața tabletelor/telefoanelor și să facă o varietate de activități fizice, astfel încât să poată lucra pe toate cele trei elemente: rezistență, forță și flexibilitate, calități fizice care stau la baza unei dezvoltări sănătoase. 

La World Class găsești #BeHealthyKids, programe speciale de antrenament dedicate copiilor, unde vor petrece timp de calitate și își vor crea obiceiuri pentru un stil de viață sănătos. Acestea sunt disponibile atât pentru membrii World Class, cât și pentru non-membri.

world class preturi

Programe de antrenament online

Dacă ai un program foarte încărcat și nu ai timp să ajungi la sală sau preferi să faci mișcare din confortul propriei case, World Class îți pune la dispoziție opțiunea de a te antrena online alături de echipa de antrenori și instructori World Class. Pe platforma World Class Online vei găsi aceeași diversitate de clase de group fitness și antrenamente la care ai avea acces dacă ai opta să mergi într-unul dintre cluburile World Class. Antrenamentele online pot fi sub forma unor clase live sau antrenamente înregistrare la cererea ta, în calitate de client. Iată ce presupune fiecare dintre cele două categorii:

Clase LIVE 

O clasă LIVE este o transmisiune în direct a unui antrenament chiar din cluburile World Class susținut de instructori și antrenori, conform unui program săptămânal, pe care îl poți găsi în zona de membru, aplicație sau de pe website. Dacă programul nu îți permite să participi la una sau mai multe clase LIVE, acestea se păstrează înregistrate timp de 7 zile și pot fi urmărite fără rezervare atunci când timpul îți permite.

Antrenamente înregistrate ON DEMAND

Videoclipurile la cerere sau On-Demand sunt clase înregistrate care sunt distribuite pe platforma World Class Online. Acestea pot fi accesate la orice oră și urmărite ori de câte ori dorești. Îți oferă posibilitatea de a-ți organiza propriul program de antrenament astfel încât să urmezi un stil de viață activ și sănătos.

abonamente world class preturi

Clubul membrilor e cireașa de pe tortul oricărui abonament World Class

Abonamentele se pot face online pe pagina World Class România și îți oferă acces în World Class Benefit Club – un magazin de smart shopping. Prin platforma dedicată sau prin app-ul World Class, poți să-ți clătești ochii cu peste 1000 de produse și servicii, oferite de branduri de renume, la prețuri preferențiale. 

Statutul de membru World Class îți oferă șansa să beneficiezi de discounturi în toate domeniile care te interesează: Sport & Wellness, Copii & părinți, Medical, Modă & Stil, Turism, Hobby & Cultură, Restaurant & Bar. Fie că îți dorești o ședință de înfrumusețare corporală, o rezervare la restaurantul preferat sau chiar o vacanță – platforma Benefit Club ți le pune la dispoziție la cele mai avantajoase prețuri.  

world class abonament pret

Care este abonamentul World Class potrivit pentru tine?

Fiecare dintre cluburile World Class oferă o varietate de activități, atât pentru începători, cât și pentru avansați. Dincolo de activitățile de la sală, cel mai potrivit abonament World Class este cel care se pliază pe orarul și preferințele tale. 

Dacă încă nu îți este clar, ți-am pregătit câteva criterii care te-ar putea ajuta

Jobul tău și nevoia de flexibilitate

Dacă jobul pe care îl ai implică să te deplasezi prin oraș sau prin țară, un abonament World Class care să cuprindă cât mai multe cluburi din rețea ar putea fi cel mai potrivit. Indiferent de programul pe care îl ai, te poți antrena în momentul cel mai convenabil pentru tine – dimineața înainte de job, în pauza de prânz sau la finalul programului pentru a de detensiona de toate grijile acumulate în timpul zilei.

abonament lunar world class

Preferințele personale

Dacă ești la început de drum și încă nu știi ce tip de mișcare preferi, un abonament World Class Bronze ar putea fi varianta potrivită pentru tine. Acesta îți oferă posibilitatea să încerci nenumărate echipamente de forță și antrenamente de group fitness, ca să vezi care e cel mai potrivit pentru tine. De asemenea, dacă știi deja ce rutină ți se potrivește și disciplina nu-ți lipsește, acest tip de abonament iți pune la dispoziție resursele necesare pentru a-ți îndeplini obiectivele.

Pe de altă parte, dacă ești însă un împătimit al fitness-ului și vrei mereu să te autodepășești, un abonament cu mult mai multe facilități incluse ar putea fi ideal pentru tine. Mai ales dacă te plictisești repede și îți place să alternezi între mai multe variante de activități cardio – de la fotbal la squash sau cycling.

preturi world class

Proximitatea 

Dacă activitățile tale de zi cu zi se petrec în aceeași zonă, verifică lista cluburilor World Class din proximitate și optează pentru categoria de abonament care include cluburile din zona ta de interes.

abonamente world class

Dacă stai în Obor, alege World Class Veranda

Dacă stai în zona Obor, sector 2, World Class te așteaptă în clubul din Veranda Mall, care face parte din categoria cluburilor Bronze. Acesta îți pune la dispoziție peste 1500 de metri pătrați destinați antrenamentelor. Ce găsești aici? 

 • Zonă de fitness pentru exerciții de forță și cardio  
 • Studiouri de aerobic și cycling
 • O diversitate de clase de group fitness marca Les Mills și World Class
 • Zonă generoasă și aerisită de antrenament cu accesorii functional fitness: TRX, Core Bags, BOSU, mingi medicinale
abonament world class pret

Program de funcționare World Class Veranda: 

Luni – Vineri: 7:00 – 22:00

Sâmbătă – Duminică: 9:00 – 22:00

Mai multe detalii despre programul claselor, actualizat zilnic, precum și despre trainerii cu care vei lucra găsești pe worldclass.ro.

Cum ajungi la World Class Veranda?

Deplasarea până la sală nu îți va pune probleme deoarece poți ajunge indiferent de mijlocul de transport preferat:

 • Mașină proprie pentru că vei putea parca în parcarea Veranda Mall;
 • Metrou – M1, stația Obor;
 • STB –  liniile 14, 36, 85, 101, 330, 335, 667.
preturi abonamente world class

Te-ai hotărât să îți faci abonament World Class?

Dacă răspunsul este „Da”, nu mai ai nevoie decât de o doză de energie și de un echipament în care să te simți de neînvins, dar confortabil, în același timp. 

Sala World Class este mereu pusă la punct, iar antrenorii sunt acolo să te ghideze, ca să dobândești forma fizică și încrederea dorite. Dacă se întâmplă ca în timpul antrenamentelor să-ți rasune-n minte versurile „I`m sexy and I know it, aha, I work out”, înseamnă că ești pe drumul cel bun. 

Te așteptăm în World Class Veranda pentru următorul tău antrenament! 

Vreau sa aflu despre:
Folosim NewsMAN ca platforma de marketing. Prin abonarea la newsletter, sunteti de acord cu politicile de confidentialitate NewsMAN si Veranda Mall.

*Prețurile abonamentelor World Class prezentate sunt valabile la data publicării articolului.