Melkior

Frumusețe & îngrijire

Melkior este o gamă de produse de beauty profesionale, care se adresează tuturor femeilor care doresc să se simtă frumoase.

PROGRAM

Zile
Interval orar
Luni – Vineri
10:00 – 22:00
Sâmbătă
10:00 – 22:00
Duminică
10:00 – 22:00

CONTACT

Eric, un economist perfecționist și Alexandre, un pasionat de marketing și design, doi francezi plecați în lume, au descoperit că ceea ce își doresc cel mai mult este ca femeile să își aducă aminte de ei … Și, cum ar putea mai bine, o femeie să se gândească la tine decât atunci când îi oferi bucurie, fericire, încredere în ea. Așa s-a nascut Melkior. Melkior invită femeile să fie șarmante, să se simtă confortabil în pielea lor, să seducă și să fie unice.

Cu o experiență de 15 ani în industria frumuseții, Alexandre și Eric au dorit să creeze ceva deosebit pentru toate femeile: produse de înaltă calitate, realizate din cele mai bune ingrediente. Convingerea lor este că toate femeile trebuie să aibă acces la produsele de lux, la produsele în tendințe. Melkior se implică direct în toate etapele de fabricație, de la producție până la vânzarea către client. Sute de oameni sunt implicați în acest proces, își impart emoțiile, sentimentele și muncesc în scopul obținerii unei oferte unice, inegalabile. Fiecărui produs îi este acordată o atenție deosebită, ca și cum ar fi creat pentru cea mai dragă persoană.

De asemenea, Melkior colaborează direct cu profesioniștii din domeniul frumuseții, acordând o mare atenție cerințelor acestora. Astăzi, produsele Melkior sunt utilizate de importanți stiliști de unghii și make-up artiști. Candia Trugly, make-up artist din Noua Zeelandă, spune despre creionul de ochi Melkior că este cel mai bun din lume. Dorina Codres, nails stylist internațional afirmă despre oja Melkior că este greu de egalat.

Noi spunem că Melkior este brandul care naște pasiuni și emoții.