Nomasvello

Salonul de epilare definitivă Nomasvello Veranda Mall din București oferă clienților serviciile premium de la No+Vello, brandul numărul 1 în lume în tratamente cosmetice cu IPL. Noul centru reprezintă cu succes rețeaua numărul 1 în lume pe segmentul înfrumusețării.

PROGRAM

Zile
Interval orar
Luni – Vineri
10:00 – 22:00
Sâmbătă
10:00 – 22:00
Duminică
10:00 – 22:00

CONTACT

Printre tratamentele disponibile la Nomasvello Veranda se numără Epilarea Definitivă și Rejuvenarea Facială cu IPL, curățarea facială în profunzime cu tehnologia Proskin, precum și terapiile faciale intensive de o zi sau de 21 zile, pe baza produselor profesionale Nomasvello.

Prin epilarea definitivă se elimină pilozitatea nedorită și se tratează foliculita, iar prin rejuvenare se estompează ridurile, petele și urmele de acnee. Epilarea definitivă cu IPL este eficienta chiar și pe piele bronzată, prin protocolul de lucru patentat SUN&Safe.

Terapia ProSkin acționează prin ultrasunete și energie galvanică pentru a închide porii și a elimina punctele negre, fără durere și în doar 15 minute.

Personalul centrului este specializat să lucreze cu tehnologia IPL, fiind acreditat internațional. Tratamentele No+Vello sunt non-invazive, eficiente încă de la prima ședință și au prețuri avantajoase.

Clienții Nomasvello Veranda beneficiază de oferte lunare speciale și de un preț redus cu 50% la curățarea facială Proskin. Totodată, salonul oferă și abonamente avantajoase, cu până la 30% discount.

Produsele profesionale No+Vello maximizează rezultatele tratamentelor și se pot achiziționa și pentru acasă sau pentru a fi dăruite celor dragi.

Salonul Nomasvello Veranda oferă GRATUIT testarea epilării definitive cu IPL și diagnoză facială Woodlamp.